blog counter
Kaffebergsweg 27 - 6468 AE - Kerkrade - info@chispazo.nl
Zilveren sieraden met Zilverklei
Glaskralen Branden met glasstaven
Glasbewerking in 2D en 3D vlak
En nog veel meer creatiteit.............
Atelier Chispazo 
Creatieve Workshops en Cursussen
voor Particulieren en Bedrijven
Nieuwsbrief Atelier Chispazo

Glasfusing beeldje - Kinderfeestje

Standaard kinderfeestje
We zoeken een mooie contour tekening uit in het boek en gaan deze maken van glas. Op een rechthoekig of vierkant plaatje nemen we de tekening over en puzzelen deze vol met allemaal stukjes glas. Er komen blingbling stukjes glas, bloemtjes en korreltjes glas op het werkstuk.   De werkstukjes gaan de oven in. Het plaatje moet ongeveer 24 uur in de oven op 750 graden. Daarna komt er houten voetje onder het glasplaatje of een ophang lusje. Na een paar dagen kun je werkstukjes ophalen een uitdelen aan al je vrienden en vriendinnen.

Zilveren kinderfeestje
Standaard kinderfeestje plus een pauze van 30 tot 45 minuten. Wij fleuren de tafel met Kitch en Kitchen tafelkleden. U neemt zelf drinken en eten mee. Er kunnen eventueel cadeautjes uitgepakt worden.

Gouden Kinderfeestje
We beginnen de workshop met de gas/glasbranden. Er wordt een kleur glas uitgezocht, verwarmd en een glasdraad van 1 tot 10 meter getrokken door de kinderen zelf. Alle kinderen kunnen een glasdraad trekken. De getrokken draden worden gebruikt in het werkstuk.

Daarna volgt het standaard kinderfeestje plus het zilverenfeestje. En de jarige job maakt en krijgt een hand gemaakt naamplaatje van glas.
Glasfusing sieraden. Glasfusing schilderen. Emoticon boetseren. Prijzen en Pakketten. Aanmeldingsformulier.